Styrelse

Lars Björling
Gruppledare

Att bo i Sigtuna stad är en unik kombination av att leva i en småskalig miljö, i en expansiv region och att vara en del av Sveriges mest unika kulturarv. Jag har bott i Sigtuna stad i hela mitt liv och sett staden växa från slumrande idyll med inte så många invånare till en alltmer expansiv ort. Jag vill bevara den gamla kultur- och sjöstaden Sigtuna men samtidigt ge utrymme för en sund och stark utveckling av staden med balans i viktig samhällsservice. Samling för Sigtuna är det parti som konsekvent bevakar dessa frågor och får därför både min röst och mitt engagemang!

E-post: lars@samlingforsigtuna.se

Kerstin Erholm Forssman
Ordförande

1981 kom jag till Sigtuna från Västerås. Staden vann snabbt mitt hjärta. Sigtunas historia och hela det gamla kulturarv som vilar här är något jag värnar om. Sigtuna lockar många turister som gärna besöker vår fina stad. För mig är det viktigt att vi som bor här får vara med och påverka utvecklingen så att den unika miljön och småstadscharmen bibehålls. Jag väljer Samling för Sigtuna för att kunna få var med och lyfta fram frågor som innevånarna i vår stad vill höja rösten för.

E-post: kerstin@samlingforsigtuna.se

Harriet Nadell
Jag har engagerat mig i den lokala politiken för att jag känner att jag vill göra något, påverka och inte bara uttala åsikter och klaga på ”samhället”. Jag tycker om att få vara med och driva en genuint lokalbetonad politik, där vi i SfS har påverkat mycket.

Rulla till toppen