Styrelse 1

Kerstin Erholm Forssman
Ordförande

1981 kom jag till Sigtuna från Västerås. Staden vann snabbt mitt hjärta. Sigtunas historia och hela det gamla kulturarv som vilar här är något jag värnar om. Sigtuna lockar många turister som gärna besöker vår fina stad. För mig är det viktigt att vi som bor här får vara med och påverka utvecklingen så att den unika miljön och småstadscharmen bibehålls.Jag väljer Samling för Sigtuna för att kunna få var med och lyfta fram frågor som innevånarna i vår stad vill höja rösten för.

E-post: kerstin@samlingforsigtuna.se

Lars Björling
Gruppledare

Att bo i Sigtuna stad är en fantastisk kombination av att leva i en småskalig miljö, i en expansiv region och att samtidigt kunna ta del av ett av Sveriges mest unika kulturarv. Jag har bott i Sigtuna stad i hela mitt liv och sett staden växa från en slumrande idyll, med inte så många invånare, till en alltmer expansiv ort. De senaste åren har det byggts mycket i staden. Bristen på övergripande planering och analys gör att infrastrukturen haltar och stadens unika miljö hotas allt mer. Jag vill bevara den gamla kultur- och sjöstaden Sigtuna men samtidigt ge utrymme för en sund och stark utveckling av staden med balans i viktig samhällsservice.

Samling för Sigtuna är det enda partiet som konsekvent bevakar dessa frågor och får därför både min röst och mitt engagemang!

Annah Boodh

I Sigtuna är jag uppväxt och staden ligger mig varmt om hjärtat. Jag har barn i låg- och högstadiet och vill verkligen påverka skolan så att alla barn får en bra utbildning och start i livet. 

Cecilia Öhman

Jag har bott i Sigtuna i 13 år och trivs utmärkt. Jag har barn i skolåldern och det känns viktigt att Sigtuna förblir ett bra och tryggt ställe att bo på. Sigtuna är unikt och vi kan göra det ännu bättre.

Rulla till toppen